Användningsområden – Multione Sverige

Italiensk ingenjörskonst

Multione Sverige hjälper dig till ett kostnadseffektivt alternativ

Vad är MultiOne?

Multione är din helhetsleverantör av trädgårdsmaskiner, entreprenadmaskiner och underhåll, i en och samma maskin. Vi hjälper dig hela vägen till en maskin med tillbehören för dina ändamål. Med en egen servicebil och flera års erfarenhet är vi din kompletta leverantör.

I vår butik har vi utställning av diverse maskiner och redskap att titta på och även försäljning av tillbehör och diverse utrustning.

Välkomna in på Edsbrogatan 1 i Uppsala och hälsa på oss.

Egendom- & fastighetsskötsel


Tack vare sitt låga marktryck och sina lättanvända reglage är MultiOne ett perfekt redskap vid fastighetsskötsel. Sortimentet med 170+ tillbehör innebär att du får den bästa midjestyrda minikompaktlastaren för t.ex. sopning, snöröjning, klippning, städning och mycket mer.

De kompakta måtten, den ledade ramen och en förarstol placerad långt fram säkrar bästa möjliga manövreringsförmåga i trånga utrymmen samt 360° fri sikt. Den höga hastigheten ger ökad rörlighet på stora områden.

Hitta just din maskinVi har maskiner inom alla områden

Häcksax

Rotorborste

Tornado gräsklippare

Sorteringsskopor

Varför just MultiOne?

Överlägsen design, invändigt och utvändigt

MultiOne kännetecknas av en toppmodern design: utvändigt är MultiOne lätt att känna igen, maskinen har utformats för att förbättra sikten från maskinen – med eller utan redskap.

Förarens utformning gör att fordonet kan framföras lugnt och säkert. MultiOne bidrar till att du kan utföra ditt arbete på ett bekvämt sätt, även under långa arbetspass.

Bom

MultiOnes avancerade hydraulkrets levererar kraft till redskap, styrenheter och transmission samtidigt. Stort utflöde ger den drivande effekt som pumpar in kraft i redskapen.

Den exklusiva Multiconnectorn gör att du kan koppla in en hel linje samtidigt, utan att spilla en droppe. Det har aldrig varit enklare.

Tillförlitlig hydraulkraft

Endast MultiOne har en självnivellerande bom som ger extrem styrka och symmetrisk lastning, vilket medger större lyftkapacitet och utmärkt sikt framåt.

MultiOnes bom kan bli anmärkningsvärt lång, vilket ger både enastående räckvidd och hög tömningshöjd.

Minilastare med låg markpåverkan

Kör och arbeta överallt. Det smidiga fordonet och det avancerade drivsystemet ger bra dragkraft då markförhållandena är sandiga och blöta. Exakt och smidig styrning bidrar till bättre manövreringsförmåga i trånga utrymmen.

Inget däckslitage och liten risk för driftstopp tack vare DBS som ger högre effektivitet, hög arbetshastighet och hög körhastighet.

    Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.